Предисторията на изобретяването на гипса за рани

2021-12-22

ДнесMaysino Enterprise Co., Ltd.ще ви запознае с предисторията наПластир за раниизобретение!
В началото на 20-ти век г-жа Ел Диксън е току-що омъжена и няма опит в готвенето. Често порязвала ръцете си или се изгаряла в кухнята. Ел Диксън работеше във фирма, която произвежда хирургически превръзки и скоро ще може да превързва съпругата си майсторски. Той си помисли, че ако има някакъв вид превръзка, би било чудесно, ако тя може да се превърже сама, когато съпругата е ранена и никой не може да помогне.
Нашето високо качествоПластир за ранипродуктите са вашият перфектен избор!
Така той започна да експериментира. Той смята, че ако марлята и превръзката са направени заедно, може да използва едната си ръка, за да превърже раната. Той взе парче марля и го постави на масата, нанесе лепило върху него, а след това сгъна другата марля в марлен тампон и го постави в средата на превръзката. Но има проблем. Вискозата, използвана за този вид превръзка, ще изсъхне, ако е изложена на въздух за дълго време. Диксън опита много различни тъкани, за да покрие лентата, надявайки се да намери материал, който няма да е трудно да се премахне, когато е необходимо. По-късно той откри, че има един вид груба марля, която може да изпълни добре тази задача. След подобрение на компанията, тя може да се използва широко.

  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy